top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhendrikvandeginste

Klaar!

Een hele tijd werd op deze blog niets meer geschreven over het project. In stilte, maar vooral toch ook zachtjes werd verder gewerkt. Nog twee dagen en officieel kondigen we het einde van het project aan. We plaatsen bij dit bericht nog een kaartje waarop je kan zien: de Popp-leggers van alle gemeenten in West-Vlaanderen (behalve dan Oostende waarvan geen kaart en legger bestaat). Wat je niet ziet op de kaart is dat uiteindelijk zelfs ook de negen gemeenten ingevoerd werden die sinds de jaren 1960 tot de provincie Henegouwen behoren. Mocht je interesse hebben in de eindresultaten neem gerust contact op: hendrikvandeginste@hotmail.com.En dan nog uitermate belangrijk: Dank, ontzettend veel dank aan iedereen die een kleine steentje of een stevige kei bijdroeg aan het project. Hun namen: Anne-Marie Van Basselaere, Bart Blomme, Berenice Vanrenterghem, Claude Moors, Dirk Beun, Dirk Vancraeynest, Eric Huys, Filip Santy, Frank Maes, Geert Storme, GéryCappon, Ghislain Baert, GilberteDecramer, Guido Demuynck, Hans Strubbe, Hendrik Vandeginste, IñezDemarrez, Jan Beun, Jan Dedeyne, Johan Deckers, Johan Tousseyn, Johan Wybaillie, Martijn Vandenbroucke, Michel Werbrouck, NicolayHolthoff, Paul Deman, Philippe De Pauw, Pol Maes, Rik Pollet, Roland Rotsaert, Trees Kerckhove, Werner Peene.

Mocht je als lezer willen reageren op deze post, misschien dan vooral om hen te bedanken. Herken je een naam van een persoon die je wel eens meer tegen het lijf loopt: spreek ze aan en dank ze in levende lijve voor hun inzet! Het is bijzonder geweest om hun medewerking te ervaren.

197 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwjaarsbrief West-Vlaanderen verpoppt 2022

Een kalenderjaar is voorbij. We houden wat aan tradities en dus schrijven we net zoals vorig jaar een nieuwjaarsbrief. Daarin geven we een stand van zaken over hoe het is met het driejarig project 'We

Comments


bottom of page