top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhendrikvandeginste

Na een jaar zinvol werken

Het project rond de Popp-leggers werd officieel gestart op 3 juni 2019. We waren voordien al aan het overleggen en deden al eens een test. Maar op die startdag was er een vorming en werd naar buiten toe het project voorgesteld. Het duurde even vooraleer we de deelnemers ook effectief konden laten starten met een afgeklopt sjabloon, waardoor velen pas iets later konden beginnen. Hoe dan ook: zowat een jaar bezig dus. We mogen een kaarsje uitblazen en taart eten.


Het is niet zo gemakkelijk om te zeggen of we 'op schema' zitten. Hoe hard werkt men in de stilte? In plaats van vaak contact te zoeken, voeren we in en denken we dat het project zo meer vooruit gaat. En iedereen werkt op zijn eigen tempo. We zijn in ieder geval tevreden. Het kan altijd beter, dus wie nog een gaatje heeft, moet niet aarzelen. De kaart bij 'stand van zaken' toont aan dat er al voor heel wat gemeenten goed doorgewerkt is.


Over of het wel zinvol is om alles over te typen, lazen we recent een bericht dat ons sterkte in ons geloof: crowdsourcing Delpher

Je kan veel online plaatsen, maar de kwaliteit is met mensenhanden te verbeteren.

We werken anders in ons project, maar iedereen volgt de weg die hem/haar het beste lijkt. Het resultaat van ons project lijkt steeds interessanter om inzicht te krijgen op wat vroeger was. En daar gaan wij voor.


Een virtueel stukje taart voor iedereen met een kaarsje op. Als je het uitblaast, even je masker naar beneden en niet blazen in de richting van iemand anders. ;-)

236 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Klaar!

Nieuwjaarsbrief West-Vlaanderen verpoppt 2022

Een kalenderjaar is voorbij. We houden wat aan tradities en dus schrijven we net zoals vorig jaar een nieuwjaarsbrief. Daarin geven we een stand van zaken over hoe het is met het driejarig project 'We

bottom of page