top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhendrikvandeginste

Opnieuw thuis? Opnieuw aan de slag!

We kunnen er over klagen. En fijn is het niet. Dat is zeker. Ook wij ontsnappen niet aan de beperkingen op onze bewegingsvrijheid. Maar we zijn geen klagers en dus zijn we vast van plan het tot een minimum te beperken.

Heb je nu wat tijd over? Heb je misschien wel een uurtje in de avond vrij? Of op om het even welk moment in de dag? Mogen we je dan proberen te verleiden om achter je pc te plaats te nemen en mee te helpen aan 'West-Vlaanderen verpoppt'. Een poging om onze provincie even goed ontsloten te krijgen als de andere provincies, voor wat betreft de Popp-leggers dan. Een uitmuntende bron voor de geschiedenis van je dorp of stad.

Heb je wat koudwatervrees? Heb je schrik om je te gooien in dit project. Kom eens je voet in het water steken en neem contact op. Je zal merken dat we flexibel zijn en blij met iedere inspanning zodat het project ook met resultaat kan afgerond worden. We kijken ernaar uit: hendrikvandeginste@hotmail.com

Ook wie om het even wat anders kwijt wil, grijp je kans :-) !

80 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Klaar!

Nieuwjaarsbrief West-Vlaanderen verpoppt 2022

Een kalenderjaar is voorbij. We houden wat aan tradities en dus schrijven we net zoals vorig jaar een nieuwjaarsbrief. Daarin geven we een stand van zaken over hoe het is met het driejarig project 'We

1 commentaire


pol.maes
06 nov. 2020

Voor KERKHOVE wil ik mij engageren - andere gemeenten Avelgem, via heemkundige kring AVELGEM GOKA misschien mogelijk. Ik vraag nog na.

J'aime
bottom of page