top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhendrikvandeginste

Ruim over de helft, vrijwilligers gezocht!

Ons project waarbij de gegevens uit de Popp-leggers (alle West-Vlaamse percelen) in een databank worden ingevoerd is goed aan het lopen. Voor andere provincies kan je alvast een kijkje nemen op de website. We zullen de West-Vlaamse gegevens daaraan toevoegen.

Geheel binnen de verwachting zijn we ondertussen over de helft geraakt, maar we hadden ook wel wat meevallers. We geven onszelf nog een jaar en enkele maanden, en dus zitten we ogenschijnlijk op schema. Maar we moeten toch rekening houden met de nodige tijd om gegevens na te kijken (om ze bijvoorbeeld eenvormig te maken). Vandaar toch deze oproep naar wie nog een gemeente wenst in te voeren.

Heb je interesse om mee te werken aan dit project? We zoeken bijvoorbeeld zeker nog vrijwilligers voor de streek ten zuidoosten van Kortrijk. Stuur gerust een mailtje.

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Klaar!

Nieuwjaarsbrief West-Vlaanderen verpoppt 2022

Een kalenderjaar is voorbij. We houden wat aan tradities en dus schrijven we net zoals vorig jaar een nieuwjaarsbrief. Daarin geven we een stand van zaken over hoe het is met het driejarig project 'We

Comentarios


bottom of page