Zoeken
  • hendrikvandeginste

Ruim over de helft, vrijwilligers gezocht!

Ons project waarbij de gegevens uit de Popp-leggers (alle West-Vlaamse percelen) in een databank worden ingevoerd is goed aan het lopen. Voor andere provincies kan je alvast een kijkje nemen op de website. We zullen de West-Vlaamse gegevens daaraan toevoegen.

Geheel binnen de verwachting zijn we ondertussen over de helft geraakt, maar we hadden ook wel wat meevallers. We geven onszelf nog een jaar en enkele maanden, en dus zitten we ogenschijnlijk op schema. Maar we moeten toch rekening houden met de nodige tijd om gegevens na te kijken (om ze bijvoorbeeld eenvormig te maken). Vandaar toch deze oproep naar wie nog een gemeente wenst in te voeren.

Heb je interesse om mee te werken aan dit project? We zoeken bijvoorbeeld zeker nog vrijwilligers voor de streek ten zuidoosten van Kortrijk. Stuur gerust een mailtje.

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Top van Popp is Pop

Ik weet niet van waar het komt, maar blijkbaar kan je Poperinge afkorten tot Pop of Pops. Poperinge is geen kleine gemeente. Het heeft een centrum met een zekere omvang waar in verhouding met de opper

Wie doet welke gemeente?

De vrijwilliger beslist. We nemen de gemeente van zijn of haar keuze. Maar daarna volgt wel een moeilijkere afweging. Als het de vrijwilliger eender is welke gemeente onder handen wordt genomen, dan p